PROFESORES
SEEWAY

Actualmente activos en el mercado laboral. Acercan al alumno a la realidad del mercado laboral. Grandes nombres del diseño. Animadores de referencia o creativos y creadores transgresores. Premios, reconocimientos y éxito profesional. Pasión por transmitir la experiencia. Te presentamos al equipo docente de Seeway.

Relaja el Coco

Relajaelcoco
Docente en Disseny

relajaelcoco és un estudi de disseny i, alhora, una filosofia de vida que intenta transformar el procés laboral en una experiència gustosa tant per als components de l'estudi com per als clients.

Amb una trajectòria de set anys, en Pablo i en Francesco porten la seva activitat proporcionant bon disseny, alegria i la importància per ser cada vegada millors dissenyadors.

La seva activitat oscil·la entre una metodologia racional i el gamberrisme gràfic, intentant trobar el just equilibri entre la serietat en el disseny i la recerca constant del joc i la festa tout court

Entre els seus clients destaquen revistes com la Jot Down Magazine, Fortune Magazine, Entertainment Weekly, Men's Health, Modus, Buena Vida (el mensual de El País), Mini BMW, el BBVA, la BBC, Wired UK i moltes més. 

Tothom s'enganxa al nostre bon humor i a les ganes de treure projectes repensats i alegres.

Com estudi de disseny les activitats principals es desenvolupen al voltant de la infografia, el disseny editorial i la docència.

Els encanta viatjar i intenten aprofitar-ho per conjugar el curro amb gires per mig món. El 2015 han impartit tallers d'infografia diversos indrets d'Àsia. 

 

www.relajaelcoco.com